bebegiminbesigicamdan 181818 bende bir kere gordum sordum doktora devam ederse dikkate almak gerekir dedi
181818 Feyzosumunannesi poposuna catlak falan olabirli mi acaba her bez değiştirme de krem kullanmıyorum ondan ötürü sicak tan falan olabirli mi
181818 CeydaST kavun tattirmistim biraz ondan olabirli mi mama veriyorum uzun süredir daha önce olmadi süte alerjisi olsa daha önce de olur du herhalde sanmr
CeydaST 181818 kavun alerjen mi bilmiyorum ki Ne desem yalan olur sen farklı bir şey yedin mi emziriyorsan Sütten de geçebilir
Enlsr 181818 kavun bizdede alerji yaptı kan görmüştüm bende kakasında hemen kestim birdaha vermedim düzeldi canım büyük ihtimalle kavuna reaksiyon verdi
CeydaST 181818 Bilmiyorum ki olabilir kavun vermeden önce yok muydu sadece kavun verince mi oldu mesela
181818 Enlsr bende fark ettim yani dün sadece mama dan farklı kavun vermsitim bide kan ilacı kullanıyor oda aklıma geldi o yapar mı acaba
Merve-Lina esmanr hayırlı sonuçlar olsun lütfen çıktığında bizede paylaşın bende kızımla bu durumla uğraşıyorum 20 gündür