lina09 Kızlar Van Edremite taşındık yeni toki ye evde sürekli örümcek sinek var ya sarı uzun bacaklı örümcek evi yeni temizlettim boya yaptırdım niye oluyor bide karşımız tarla boş arazi ordan mı geliyor burda oturanlar sizin evlerde var mı?
Simay_karass lina09 0 505 996 87 39 9etap cv:7 kat:3 Bizim ordaki bakkalın kapısında asılıydı benim karşı dairemdekiler taşındı 2+1 olara kullanılıyor diye biliyorum bi arayıp sorun istersen canım evinden memnun değilsen
lina09 Simay_karass ay çok iyi olurdu aslında çünkü 9 bin kira en üst kat çokta yapılı bi ev değil 3+1 lazım eşyalarımız için artık taşındık bida toplanıp çıkmak çok zor teşekkür ederim 🙏🥰
lina09 Simay_karass siz rokanın orda demi ben daha tam bilmiyorum 1 ay oldu geleli hep evdeyim arabasız bi yere çıkılmıyor eşim polis 1 hafta gündüz 1 hafta gece çalışıyor
Simay_karass lina09 yok hayır Zırhlı avm nin yeni adıyla gross marketin o taraftayım arabasız aynenzor ama marketlere falan yakınım yürüyerek gidip geliyorum. Benim eşim uzman dış karakolda ben kızımla yaşıyorum eşimde haftada bir gelebilirse 3 güne bir geliyor