kocamdakocam Gul38 kendim Homm bitkiselin ürünlerini kullandım özellikle serumlarını. 2 haftada gözle görünür bir değişiklik oldu. 1 ayda da insanlar yüzüme ne kullandığımı merak ettiler. Bazıları ürün satmak için örünlerini çok över ve etkili olmaz ama Homm bitkiseli bir araştırın
neslihanada Gul38 eğer yeni doğum yaptıysan lohusaysan elini sakın yüüzne sürme bol bol bi bezle terini sil yada saçınla elini sürmeden bitane bile kalmıyor ozaman denendi annemin tavsiyesiydi bitsne bile kalmadı
Mavi_mom Gul38 çocuğum 23 aylık olacak hala geçmedi alnımda bir harita ile geziyorum resmen ben de çözüm bulamadım kışın yüzüme soyma işlemi yaptıracağım çok can sıkıcı bir durum kendi kendine geçer 1 sene de dediler geçmedi geçmiyor
Eysar Gul38 maruderm krem benim kruratcim oldu kesinlikle öneririm.ustu mor etiketli leke kremi sabah aksam sürdüm hem koyu leke kalmadı hem daha canlı görünüyor cildim
ahsengunesveannesi Gul38 Dr clinic ürünlerinin hepsini kullanıyorum.Gercekten leke kremi bir mucize sanki.Satış için değil de kendim kullanmak için üye olmuştum denemek amaçlı,Şimdi vazgeçilmezim oldu.Bi araştırın isterseniz