papatyakokulum_ Kızlar Allah rızası için vantilatör önerisi alabilir miyim yarın Alicam gidipte bu geceden arastiyorum
Ballibademin_21 papatyakokulum_ Arçelik 16355 aldım Arçelik mağazasında uygun internette pahalı gayet güzel ben çok memnunum
papatyakokulum_ miraymom2 101de bir kaç çeşit var şuanda ama arasında 100 200 lira fark oynuyor hangisini almaliyim birde sesi nasıl sesli çalışıyor mu
miraymom2 papatyakokulum_ valla sesi var ama bize sorun olmuyor kızım o seste rahat uyuyor biz 2000 TL ye aldık modelini bilmiyorum ama bulabilirsem atarım hemen
papatyakokulum_ Ballibademin_21 ayy çok teşekkür ederim hemen bakıyorum. Birde ne kadara aldınız acaba birde sesi nasıl sesli mi çalışıyor
Ballibademin_21 papatyakokulum_ 1650 💰 rahatsız edici sesi yok inanın ben çok memnun kaldım iki tane aldım biri çocukların odasına biri bizim odaya güzel serinletiyor
hasibekar papatyakokulum_ fakir alabilirsiniz 6 senedir kullanıyorum çok kaliteli ve çok iyi soğutuyor
hasibekar papatyakokulum_ hayır sesli degil benim bebegim de var çok rahat kullanıyoruz tavsiye ederim