fehimeumut Yurda1234 benimde bebeğim 30+ 2 de doğdu şuan 4 buçuk aylık emekleme ve yürüme ne zaman olacak çok merak ediyorum 😊
Tubasahra Yurda1234 Soruyu tamamlamamissiniz da dogru anladiysam kizim 31 haftalik doğdu Kro 9 aylıkken emeklemeye baslamış Kro 14 aylık yürümeye başladı. Oglum da 30 haftalik dogdu oda kro 9 aylik emeklemiş.Kro 1 yaşında yürumeye başladı.
Birdunyabircennetannesi Yurda1234 35 haftalık doğdu 11 aylıkken emekledi 15. Ayını geçmişti yürüdüğünde Emekleme zorunlu basamak değil ama Emeklemeden de yürüyebilir
Femme1 Yurda1234 35+4 de doğdu suan da kro. Tam 13 düzeltilmiş 12 aylık Hıc emeklemedı , her yere dönerek gidiyordu 8 aylık ıken başladı 11 aylık olunca sürünmeye başladı 11 buçuk aylık olunca koltuklardan sıralıyordu Şuan da az az adım atıyor tam cesareti kıramadı
matmazeliingunlugu 32 haftalık dogdu kronolojik 9.5 aylık ama emekleme yok hâlâ.🥲 Beyfendinin sırtı yere gelince çıldırıyor yatsa uğraşsa yapacakta iste.🙄🙄
Yurda1234 matmazeliingunlugu benimkide aynı çok rahatına düşkün 1hafta oldu sürünüyor daha yeni 1 yaşına girdi
matmazeliingunlugu Yurda1234 evet öyle çok nadir biseye uzanmak için parmak ucundan ittiriyo atiyo öne kendini sonra da orda jaliyo alamazsa agliyo alırsa bişi yok 🙄😂
kucukprensannesi 34 haftalık doğdu. 8 aylıkken sürünmeye başladı 8,5 aylıkta emekledi 9 aylıkta tutunup kalkmayı öğrendi şimdi 10 aylık ayakta 1-2 sn duruyor ama daha yürüme yok. Koltuklarda bi yere tutunarak geziyor
Gzdnr17 Yurda1234 ben yürüme arkadaşı ve yürüteç kullanmadım o yüzden süreç güzel ilerledi bence ve ısrarcı olmadım 😌
beyser Yurda1234 35+3 te doğdu kızım 2100 grdi ama herşeyi zamanında yaptı 4 ay 22 günlükken dönmeye başladı 7 aylıkken dişi çıktı 8 aylık emeklemeye başladı oturdu desteksiz şekilde 9 aylıkken tutunup kalkmaya başladı koltuklardan ama düzenli masaj yapmak bnce bebekler için çok etkili ben çok inaniyorum masaja ve düzenli olarak hep yaptım ben .
Yurda1234 Gzdnr17 ben yürüten kullanıyorum ama çok değil tabiki 15 gündür kullanmıyorum sünnet olduğu için