Evremmerve Merhabalar hanımlar gunlerdir hastayim nane limon parol vs ise yaramadi cocuguda bulasti asist taylol gbi şeyleri kullanmak yasak mi acaba bize
teachersrn Evremmerve ben de çok hastayım doktora gittim agumentin amoklavin gibi antibiyotikleri içebiliyomuşuz parol banko veriliyor zaten, bir de klaven adında öksürük şurubu verdi o da emziren anneler için uygunmuş
MotherOfTheSun Ben hasta olduğumda maske takıyodum özellikle emzirirken çok geçmiş olsun o kadar kısıtlıki emzirmede anca ıhlamur
Evremmerve MotherOfTheSun nane limon ihlamur yok ise yaramadi kesinlikle ağlayacak derecedeyim çocuğa bakamıyorum artık yarın sağlık ocağına gideyim 😢
teachersrn Evremmerve farmakolojide çok iyi bir doktor var bildiğim ona gidiyorum her ilaca çok hakim, o söyledi bundan önce de ona muayene olmuştum bir kaç kez, emzirme durumumu bildiği için hep ona göre ilaçlar veriyor 😊
Gzdcnrdnz Çocuğa kullanılan tüm ilaçları kullanabilirsin. İbuprofen kullanabilirsin öksürük şurubu prospan kullanabilirsin umca kullanabilirsin bunlar hem bitkisel hemde anne bebek beraber kullanabilirler. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim