emektar Merhaba, Kızım 8,5 aylık kızım yemiyor aman yesin diye hep pütürsüz halde verdim herşeyi şimdi pütürlü bir şey verdiğimde öğürüyor siz nasıl aştınız bu süreci ilk pütürlü bir şey veriyorum ama yemediği için tekrar pütürsüz vermek durumunda kalıyırum
Bssraa2 emektar ay boşverin büyüdükçe yer alışır bu bebeklere aman şöyle yapın aman böyle yapın diye çok mu şey yüklüyorlar acaba ben de pütürlü alışsın diye hep zorladım yemiyordu pişmanım keşke çocuğuma zorlamasaydım bıraktım sonra pütürlü 1 yaştan sonra vermeye başladım alıştı yavaş yavaş nasıl olsa büyüyünce yeme alışkanlığını kazanıyorlar bilmiyorum eskiler bize nasıl yaptı acaba verdiler çorbayı tarhanayı büyüdük
Poyraz123455 emektar bende aynı durumdayım 1 yaşını geçti şuan hala pütürlü şeyleri yemiyor mecbur blrndir yapıyorum öyle alıştırmadım başlarda daha çok pütürlü yiyordu diyebilirim önğne koyduğum hiçbirşeyi yemiyor atıyor yemeğide zorla yediriyorum 3 öğün arada belkibişi ama hep oyalayarak kusuyor pütürlğ geldiği an
emektar @Bssraa2 Valla bende uğraşıyorum çok pütürlü yemesi için ama mümkün değil hemen bulup çıkartıyor bende karnı doyması için pütürsüz veriyorum zaten çok iştahlıda bir çocuk değil yesinde nasıl yerse kafasındayım
ebruatli Benimde kızım 9 ay 21 günlük hasta olmadan önce pankek falan yiyebiliyodu şimdi bişey gelsin ağzına öğüryo zorladığımda da kusuyo bende napcam bilmiyorum soğuk algınlığı geçirdiği zaman tıkandığı için pütürlü yiyemiyodu pütürsüz şeyler yedirdim sonra hiç yemedi bidaha deniyorum ama öğürüp kusuyo risk alamıyorum aç kalmasın diye
Poyraz123455 ebruatli bende aynı durumdayım 1 yaşını geçti şuan hala pütürlü şeyleri yemiyor mecbur blrndir yapıyorum öyle alıştırmadım başlarda daha çok pütürlü yiyordu diyebilirim önğne koyduğum hiçbirşeyi yemiyor atıyor yemeğide zorla yediriyorum 3 öğün arada belkibişi ama hep oyalayarak kusuyor pütürlğ geldiği an