minisannesii MoonCrystal ayrıca trendyolda su an ürün 1600 tl e bebekte 1500 tl. Kaç tlye satacaktım 200 mü?
minisannesii Karakiz1 markanın sağlamlığınında önemi var ben şehir içi satmayı düşündüm uzak bir yerden kargo ile alan olursa zaten yardımcı olurum:)
MoonCrystal minisannesii evet almayacağım ,yürüteç kullanmam zaten ben .1600 diye yalan söylemeyin. Sadece alanlar yorum yapacak diye bir şart yok ,yoruma açık olduğu sürece yorum yapabilirim.
minisannesii MoonCrystal yalan mı? Ekran resmi atabilirim. siz insanların üzerine bu sekilde gitmeyin madem almayacaksınız faiş fiyatmış gibi davranmayın. Kaldı ki öyle bile olsa alıcısı değilseniz fazla yorumda bulunmayın sonuçta sizi ilgilendirmiyor.
MoonCrystal Karakiz1 evet bende aynısı farklı marka 700 trendyolda gördüm. Kullanılmış bir ürünü elinden çıkarmak için satarsın yani az zarar edeyim diye bir fiyat eklemek ne bileyim garip
MoonCrystal minisannesii haksız bir fiyatlandırma gördüğüm için tepkisiz kalmadım . Ekran görüntüsü buyrun gönderin bende göndereyim
minisannesii MoonCrystal kimseye zorla satmıyorum, silahta dayamıyorum umarım bu durumun farkındasınızdır. Almak isteyen olursa buyursun alsın.
minisannesii MoonCrystal gerek yok ben insanları bu şekilde sizin gibi yalan ithamıyla yargılamıyorum. Söylediğiniz sizinde doğru olabilir lakin sizinde bildiğinizi düşünüyorum ki farklı satıcılarda fiyatlar değişebilir teşekkür ederim daha fazla konuşmamanın da lüzumu yok.