dilara2387 Merhaba kızlar mağlum havalar çok sıcak ev 3+1 ve klima bakıyoruz ama açıkçası çok anlamadım bana fikir verir misiniz
merve4458 dilara2387 Beko ekolojik inverter kullanıyoruz 18000 ilk memnunum 3+1 evim büyük iyi soğutuyor
silhan dilara2387 Biz Midea kullanıyoruz istanbul da yaşıyoruz 2+1 evim her ay 250-260₺ geliyordu bu ay 335₺ geldi sabah akşam ful açık olmasına rağmen baya tasarruflu
asyamasyam5 Beko ekolojik inverter serisi kullanıyorum A++ ben kışın da sürekli kullandım faturamız hep düşük geldi performans olarakta çok memnunum metrekareye uygun büyüklükte almanız önemli
asyamasyam5 dilara2387 benim odam 20-25 metrekare arası 15.000 btu tavsiye edildi onu aldım yeterli geliyor sıcak soguk ikisinde de güzel çalışıyor sizde oda büyüklüğüne göre karar verebilirsiniz koçtaştan indirimde almıştım fiyatlar orda uygun oluyor
Minikcee Vestel doğa flora 18 binlik kullanıyorum memnunum ev genişse 18 binlik daha iyi bence ama benim evim biraz küçük ve 18 büyük geliyor
123aa Arçelik servisinde çalışan arkadaşımız Airfel önerdi sigma dan da çok memnunlar mitsubishi de iyi ama pahalı Arçelik bizimki 12000 lik yani aşırı memnun da değiliz ama yine de iyi