bsrtpl Bir konuda bilgi almak istiyorum, YouTube da short videolar oluyor ya onlar bizim YouTube da izlediğimiz videolar üzerinden öneri mi sunar yoksa bağımsız her türlü video olur mu???
Esoz1110 bsrtpl genelde en çok ne tarz izliyorsak o cıkıyor ama bazen ahlaksızlık yapanlarında videosu cıkıyor
-_-hUysUzvetatlikadin bsrtpl algoritmada değişiklik yapılmadan önce senin izlediğin videolara benzer içerikler çıkıyordu veya hangi vidoyu sonuna kadar izliyorsan özellikle o çıkardı ama şimdi yorumlar izlenme oranı gibi şeylere göre çıkıyormuş Instagram da YouTube da değişti baya
LezizeNine bsrtpl hoşuna gitmeyen videoları üstteki 3 noktaya bas kanalı önermeye tıkla gelmez bi daha veya ilgilenmiyorum diye işaretlersen onun gibi az içerik görürsün. Ben bi ara dolaşıyodum 2 adam çıktı bi de bunlar müslüman türkiyede yaşıyor isimlerini hatırlamıyorum gay çiftmiş ve evleneceklermiş kalkıp isteme nişan yapıyorlardı ikisi de takım elbise gibi giymiş biri damat gibi siyah diğeri gelin gibi beyaz krem giymiş ve bunların nişanını kazık kadar başı kapalı kadınlar erkekler yapıyor çikolata çiçek getirmişler üstüne müzik koymuşlar videoyu izleyince midem bulandı Allahım dedim çocuklarımızı nasıl koruycaz böyle iğrenç şeylerden 😩
bsrtpl BurcuGorkem teşekkür ederim, böyle nasıl anlatsam tuhaf tuhaf kısa videolar olunca merak ettim de.
BurcuGorkem bsrtpl iğrenc bir yer shorts kısmı gizleme özelliğide yok telefonlardan olsa bende kapatcaktım
NilBensu -_-hUysUzvetatlikadin merhaba yani herkesin izlediği ve yorum yaptığı içeriklere göre mi çıkıyor ?
-_-hUysUzvetatlikadin NilBensu aynen örneğin bi video izlenme oranı çok yüksek ve video sonuna kadar izlenmiş yani izleyenlerin büyük kısmı sonuna kadar izlemiş senin ilgi alanın olmasa bile karşına çıkıyor ve evet yorum sayısı da artık etkiliymiş bi içerik üreticisi anlatmıştı ordan biliyorum bende