Tontis_annesii Kızlar bakarmısınız 2 gündür oğlumun kolunda bacağında ve vücudun da böyle yaralar çıktı doktora resimini attım böcek ısırmış dedi ama ısırık gibi değil bu farklı bişey içi sulanıyor sonra yara bağlıyor başına gelen varmı nedir bu çok kaşınıyor ?
Zeliff Tontis_annesii kızımda dediğiniz gibi oluyor kızarıyor arkasına sulu yaralara dönüşüyor. Sinek ısırığı alerjisi (skeeter) varmış normal insanlara göre vücudu daha fazla tepki veriyormuş. Bir şurup ve krem verdi doktor artık ısırık gördüğümüz zaman kullanıyoruz ertesi güne kayboluyor. Dışarı çıkarken sinek kovucu sprey kullanarak önlemeye çalışıyoruz
eraysen Tontis_annesii şu haliyle tam su çiçeği gibi durmuyor o yüzden vücudunun her yerinde var mı diye sormuştum sırtında çok diyince acaba bunu patlatmış olabilir mi o yüzden bu şekilde görünüyor mudur diye düşündüm bilemedim ama dikkatli olmakta fayda var su çiçeği de olabilir sırtındakiler nasıl kaşıyamayacağı noktadakilerin içi sıvı dolu mu duruyor
tubasd Tontis_annesii 6. Hastalık tarzında bir hastalık olabilir dokuntuyle son bulur genelde yinede bir doktorun girmesinde fayda var geçmiş olsun