Lalam Aile büyüklerim musallat olur suyla gece vs diyorlar korkudan kızımı yikamiyorum akşam bu doğru mu aslı astarı var mı kızlar duştan sonra rahat uyuyor diye yaptırmak istiyorum
Nurcan03 Lalam kardeşim millet çocuk rahat uyusun diye gece uykusundan önce banyo yaptırıp rutin oluşturuyor. Aile büyüklerin ortama korku salmak yerine hayatı kolaylaştıracak şeylerle gelseler keşke…
aybarsinannesi1107 Lalam Büyüklerin bu tarz konuşmaları beni çileden çıkarıyor. Hiç bir şey olmaz bende hep yatmadan yaptırıyorum. Ne hikmetse bu cinler periler bi bizim ülkeye musallat oluyor hiç yabancılarda yok
ozgeee22 Lalam biz hep gece uykusundan önce banyo yaptırıyoruz rahat rahat uyusun diye. Bu tarz şeyleri düşünmeyin bence takmayın
Deletedmom_121 Lalam hurafelerden seçmeler 40ından önce çok önermiyorlar yani suyunu dökmeyin mannevi olarak iyi değil demişti bir ablamız onu dinlemiştim mantıklı bir açıklama yapmıştı yoksa gece yaptırıp yatırıyoruz çoğumuz rahat uyusunlar diye
cimcime1018 Lalam Sabaha karşı yikadigim günleri biliyorum. İstediğin saatte yıka Allah korur bebisini hiç de bişey olmaz
miamia Lalam 17 aylık ve doğduğundan beri istisnalar hariç her gün yatmadan 9gibi banyo yaptırdım hatta şimdi çıktık duştan daha bi şey olmadı şükür😄 duş rutini iyidir bizimki her gün yatmadan duş alır sabaha kadar uyur maşallah
biroglanannesii1 Lalam 😂😂😂 Hey allahım yarabbim ya inanmayın böyle şeylere büyüklerin söylediği şeyler hep hurafe yıkayın çocuğunuzu uyusun mis gibi
kaderbilge Lalam tövbe tövbe bn hep 3 aylığa kadar akşam eşim gelince yikiyordum akşam ezanindan sonra daha yeni yeni gündüz kendim yikiyorum
Asyaamerve Lalam her denilene inanmayın lütfen ya. Sıcaklarda yıkayın yatırın mis gibi rahat rahat uyusun çocuk
maygirl Lalam senelrdir cocuklugumdan bu yana gece aklima gelir kalkar 2 3 te duş alirm hic bsey olmadi yarabbm millet uzaya ckti biz cin minle ugraşioz🤣🤣