Yigitali60 4 aylık oğlum var ve daha bir türlü uyku düzeni belirleyemedik ben istiyorum erken uyusun erken uyansın erken dediğim akşam 10 sabah 9-10 gibi ama bizim oğlan gece 3lere kadar ayakta ve uykuya dalması 2 saat sürüyo tam uyutup beşiğine koyuyorum ağlamaya başlıyo kucağımda sakinleşiyo. Sizler nasıl uyku düzeni yaptınız yada nasıl düzene koyabilirim uykumuzu ?
deletedmom4842 Yigitali60 Sabah 9-10 gibi uyanan bebek hiç görmedim çok şey istemeşsiniz 😂 4. Ayında uyku sorunu olabilir zamanla düzene girer ama merak etmeyin ayrıca uyku düzeni içinde 4. Ay erken bence .
Elfnz34 Aynı sorun bizde de var ya benim bebeğim de 4 aylık gece 2 de anca uykuya dalıyor bende napıcam bilemiyorum :(
Yigitali60 Elfnz34 Valla bende bilmiyorum normalde iyiydi ama son 1-2 haftadır böyle uyanıp ağlıyo hemen kucağıma alınca susuyo düzen kurmak istiyorum artık
Yigitali60 Havvaali 1 de uyutmaya başladım ben beşiğe koyuyorum o ağlamaya başlıyo sakinleştirir tekrar bırakıyorum bidaha. Anlamıyorum neden olduğunu artık düzene girsin istiyorum
Yigitali60 deletedmom4842 Şuan oğlum zaten 10 da uyanıyor sabahları ama gece çok geç saatte yatıyo sabah uyanmasından memnunum 10 da ama 3 ye uyumasa keşke 😏