defneelinaa Kızlar 5 aylık olduk daha ilk defa ek gıda vereceğim de bu hangi gıda olur ne kadar olur kaç saatte bir olur hiç bir bilgim yok bu konuyla alakalı yardımdı olur musunuz
3kedili2bebekli defneelinaa önce yoğurtla başlayabilirsiniz 3 gün öğlen saatleri ne ac ne tokken ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı olarak tattirin bir problem gormezseniz sebzelerle devam edin buharda pişirip zeytinyağı ekleyin aynı şekilde tattirin en son meyvelere geçin tadımı biten ürünleri öğün yapabilirsiniz işte yoğurdun tadımı bitti diyelim akşamları yoğurt verirsiniz sebzelerin tamamı bitti diyelim öğlenleri sebze verirsiniz öğleden sonra da meyve tadimlarina gecersiniz tabi bu öğün yapma 2 ayı falan bulur sonra da zaten çorba kahvaltı falan başlarsınız
smnbr defneelinaa İlk gün yoğurt değil sebzeyle başlanır . Tek bir sebzeden ; 1.gün çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün yemek kaşığı verilir 4.gün başka bir sebzeye geçilir ve yine çay-tatlı-yemek kaşığı ile devam edilir Buharda pişirilir sebzeler
alin12_ defneelinaa bize doktorumuz sebzeyle başlattı. Patatee ve havucu haslayıp ver dedi. Ben ikili baslama taraftarıyım dedi. 3 gün kuralıyla patates ve havuc verdim. Sonra kabak ekledim. 3 gün kuralıyla patates havuc kabak verdim. Alerji olmadı bizde. Ama alerji olsaydı patatesten mi havuctan mı oldugunu bilemeyebilirdim. Karıstırarak verdigim için. Sonra yogurda geçtik. Sonra meyve. Suan lor yumurta labnedeyiz 😊6. 5 aylık.