Kızım tuvalete gitmeye kendi baslamisti. İki üç gün rahattı üçüncü gün gidip oturup yapmamaya başladı. Ve dört gün çis yaptı kaka yok. Bir kere donuna yapınca kızdım ve kakan gelince yapma tut tuvalette yap dedim yapmiyacam tutacam dedi ondan mı bilmiyorum 😢 Dördüncü gün sağlık ocağına gittik osmalak verdi. Eve geldim verdim tok karına. O günde kakası gelir gibi oldu yapmadı uyuyunca az birşey yapmış ama kabız gibi değil normaldi. Temizledim. Sevindim öptüm aferin yap kızım dedim. Bez taktım artık bezine yap dedim. Ciş gelince hala bezini çıkarıp tuvalete koşuyordu. Neyse altını sildim falan bu kıvranıyor çığlık atıyor dedim kabız olmuş az ılık suya oturtayim su hazrladm. Ki yine kivraninca poposunun içine iyice baktim serbest bırak dedim bırakınca açıldı ki içerde kaka duruyor gözüküyor ama pöpö içi kırmızı. Bende kız suyada girmek istemiyonce az hareket etsin yapar diye avmdeki oyuncaklara gemi trene falan bindi. Gezdik bu arada hergun yayla çorbası kaysı suyu verdim yinede yapmıyordu. Kendi tutuyor gibi geldi bana yap dedim yalvardım gittim avmden istediği şeyleri aldım. Yemek yeme yerinde oturamiyor kıvranıyordu gece acile götürdük eşimle. Acilde lipadaks lavman verdi evde yap dedi. Veresim yoktu ama kabız zaten kıvranıp duruyor diye verdim. Verdigime bin pişman oldum çığlık ciglika kendini yerden yere attı 15 20 dakika ağlayarak kivrandi sonra uyudu iki üç dakika sonra uyanıp ağlaya ağlaya kaka yapmaya başladı. İlk cok çok az cıvık ishal gibi oldu. Sonra hep yuvarlak yumuşak kakalar çıktı. Sürekli altını değiştirdim ıslak mendille sildim. Kuruladim pişik krem bepantol sürdüm. Gece 3 gibi uyudu. Sabah 9 gibi kalktı yine yaptı yaptı yaptı. İki dakikada bir irili ufaklı yaptı. Rahatladı. Ama bu sefer poposu kırmızı olmuştu pişik krem işe yaramıyordu. Akşam özele gittik. Bir doktor var anlattım ve sordum lapidaks mi böyle yaptı diye bebeklere veriliyor birşey olmaz dedi. İki krem yazdı poposuna sürdüm geçti. Osmalak hep ver kakası düzene girene kadar dedi. Ama internette ve kağıdında gaz karın ağrısı yapar demiş. Belkide bu böyle yaptı karın ağrısı diye düşündüm. Doktorada dedim siz bilirsiniz ama verseniz daha iyi dedi. Bu arada poposunda küçük çatlak olmuş dışında poponun ağız kısmında geçer korkulacak birşey yok dedi. Kızımla eve geldik kremi sürdüm geçmiş bugun. Ama ara ara karnı ağrıyor durup durup anne anne diye koşuyor neren ağrıyor diyorum karnım diyor popom açıyor diyor iki dakika sonra yine oyununa devam ediyor kakada yapmıyor kaka mı gaz mi bilmiyorum ara ara birşey gelmiş gibi poposunu sıkıştırıyor bağırıyor biraz duruyor geçiyor. Poposu dışı geçti içi az kırmızı. Ne yapsam bilmiyorum? Allah aşkına böyle olan var mı ne yaptınız?
Birde lipadaks lavman çok zarar verir mi? O ilaç mı karnını ara ara ağrıtıyor yoksa poposu kaka gelince mi ağrıyor anlamadım canımdan can gidiyor ara ara karnım ağrıyor diyince keşke vermeseydim diyorum.