oglusum_8 Merhaba bana gaz yapmayan Bi mama onerirmisiniz acaba şuan kullandığımız mama aptamil prosneyo bebelac gold gaz yaparmı acaba kullanan anneler fikir verirmi rica etsem
melike4672 oglusum_8 sen deneyerek bulacaksın bende sma kullandım ıkınıyordu sürekli aptamile geçtim hem kilo alması arttı hemfe kendi çıkarıyor alttan üstten
inarches oglusum_8 Bebekten bebeğe değişir ama ben diğer mamalarıda denedim şuan bebelac gold kullanıyorum çok şükür öyle bir problemimiz yok
Deletedmom_182 oglusum_8 aptamil kullanıyorum hiç gaz sorunumuz olmadı ama prosneyo ile arasındaki fark ne acaba biliyor musunuz ?
Deletedmom_115 oglusum_8 Aptamil kullandığımızdan beri kilosu düzeldi ve alttan pat pat pat bırakıyor kendi kendine çıkarıyor 5 aylık, 3 aylık olduğundan beri veriyorum
jdjdjf oglusum_8 aptamil aldık doğduğu günden beri 14 günlüğüz bir sıkıntısı yok kendi sütümü verince çok gazı oluyor mama yı verince kendi alttan çıkarıyor
ZeydsMom oglusum_8 similac yapmadi hic dogdugundan onla basladik hicbir zaman gaz sorunu olmadi bebegimin. Simdi bebelac gold kullaniyorum bulundugum yerde similac yok artik ama gaz sorunu olacak ayda degil artik onun icin bisey diyemem . Ama yinede yomk bebelac golddada
kizinaasikbiranne oglusum_8 sma optipro 17 aylık kızım hala kullanıyorum ve hiç gaz yapmadı geceleri rahat rahat uyuyor 😊
birbebee oglusum_8 benimde bebegim de sma aptamil hip bebelac yaramadı meğerse sut alerjisi varmış diyet mama kullanmaya başladık baya rahat etti alerji testi yaptir istersen