ozlemaryad Ben başlıyorum yarın tam 7 aylık tüm vücudunu kaldırıp geri geri emekliyor😂 Bir yere tutundurduğumuzda ayakta duruyor Kısa süreli oturabiliyo(sonra devriliyor😂) Devamlı bağırıyor
Yigit_Yagiz_Moms ozlemaryad biz de 7 aylığız. Benim bebeğimi anlattınız sandım. Gayet gelişimine uygun durumdalar
Unicorn67 ozlemaryad 11 ay 11 günlük 🤣 emekliyor heryerde geziyor yerde ne bulsa yiyor kuşları çok seviyor özellikle kargalara bayılıyor ve karga taklidi yapabiliyor daha çok var ama yeni güncellemeler bunlar
Deletedmom_182 ozlemaryad 3 aylık şimdilik sadece yatarken ayakları yukarı kaldırıp elleriyle tutup yan devriliyor😂
5manolya1 ozlemaryad 2 ay 21 günlük oğlum bugün sizin dediğiniz gibi ayağıyla kendini iterek geri geri gitti çok şaşırdım ama hareketli bir çocuk
Yigit_Yagiz_Moms ozlemaryad çok sıcak gecelerde saat başı uyanıyor. Gece serinse 4 saat kesintisiz yatıyor. Sabah 8 de kalktıktan 1 saat sonra tekrar uyuyor. Kahvaltıdan sonra 1 saat uyuyor. İkindi de yarım saat kadar uyuyor. Akşam 40 dk kadar uyuyor. Gece uykusuna da 10.30 da geçiyor
ozlemaryad 5manolya1 ne kadar güzel benim kızım da 2′5 aylıkken beşikte kendini kaldırıyordu ben korkup doktora götürmüştüm 😂😂😂
SweetMom__ ozlemaryad 7 ay 10 günlük oğlum desteksiz oturuyor geri geri emekliyor ve artık önümde oturup oyun oynuyor çok güzel birşey birde çığlık atması canım yavrum benim bi hareket öğrenmiş kendini çirkin yap diyoruz yapıp gülüyor😂
Cobansalata ozlemaryad 1 yaş. Yetenekleri ağlamak çığlık atmak saç yolmak cırmalamak yerlere düşmek/kendini atmak kafayı yere çarpmak
Birdunyabircennetannesi ozlemaryad 3 yaşında düz duvara tırmanır Yenidoğan bebekten daha çok bağırır ağlar