Olurmuolurmu Kızlar evet bılıyorum bız wıfıyı kapatsak da yan, alt, üst komşunun wifisi açık olabılır kı açıktır da buyuk ıhtımal. Ama yine de soruyorum, Bebiş uyuduktan sonra gece wifiyi kapatıyor musunuz evde?
Dmt-01 Olurmuolurmu Telefonun diyosunuz dimi internet modeminden bahsetmiyorsunuz?Telefonununkini kapatırım ama uyurken bildirim gelipde uyandırmasın diye
pantenkelebek Olurmuolurmu hıc kapatmadım duymadım da böyle bısey telefon kızımın yanında durur su sesı acık uyur hep
yodamom Olurmuolurmu kapatmak lazım ama memede uyuyan bir bebek saatlerce hareket etmeden kucağımda uyutuyorum telefonu elime alıp nette geziyorum kafayı yememek için. Gece Yatarken sadece telefonlarınkini kapatıyoruz sanki hiç maruz bırakmamışım bütün gün wifiye gibi. Hamileyken de modemi kapardık geceleri
Olurmuolurmu Dmt-01 Modemden bahsedıyorum😵💫 Acaba ben mı yanluş anladım, evdekı wıfıyı uyurken kapatmak daha sağlıklı dıyenler vardı sanki
Dmt-01 Olurmuolurmu hiçbi fikrim yok hiçç duymadım valla.Hani internet açıkken telefonu bebeğe çok yaklaştırmayın derlerde evdeki modemi kapatmak bilmiyorum.Biz hiç kapatmadık valla kapatanda duymadım hiç.Sonuçta bebek hep o evin içinde zararlıysa gündüzde zararlı
birprensannesi_08 Ben ilk defa duyuyorum telefon ve Wi-Fi zarar mı veriyor açık olsa aydınlatır mısınız beni☺️
Olurmuolurmu birprensannesi_08 radyasondan dolayı bebeklere cok yakım tutulması onerılmıyor telefonun