Kuzeyisiklari Merhabalar bebeğim 5 ay 20 günlük tadimlara basladik sebzelerde havuç patates kabak bunları verdim daha farkli neler verebilirim sebzelerde sizler nasıl yapıyorsunuz doktorumuz farkli sebzelerde verebilirsin dedi de aklimada bişey gelmiyor
gncglozclk Kuzeyisiklari bezelye verdım ben extra muz avakado yogurt karıstırdım bebek irmiği tarhana çorbası felan da yaptım az az yedi hep suan 6 ay 1 haftalık 3 gundurde bişey vermıyorum kakası mukusluydu ek gıda da artınca huzursuzluk da olunca kestim 3 gundur gayet ıyı anne sutuyle gidiyoruz suan da 25 ınde kontrol var bı gıdım konusup tekrar baslıcam sebze verırım yınede kabak denemedim onu denerim yarın da bu arada tarhana da bebek tarhanası 3 tatlı kasıgı kadar yerdi en sevdiği olabilir 🥹 ama kesmek zorunda kaldım labne de yerdi kahvaltı da onu da bıraktık
elfgokce Kuzeyisiklari salatalık, elma , kabak, kırmızı biber, kayısı vs sebze meyve verebilirsiniz. Ben verdim hep 3 gün kuralı ile
Kuzeyisiklari gncglozclk siz hızlı gitmişsiniz biraz sanırım biz kahvaltı öğünü olarak oda yeni geçtik bir kaç gündür yoğurt öğlen sebze işte kabak patates vs akşam üstüne doğruda meyve veriyorum
gncglozclk Kuzeyisiklari 5 aylıktı vermeye basladıgımda cok istekliydi hala oyle de veremiyorum 😢 ben gunde 1 defa verıyordum lable verdiysem o gun baska bısey vermezdim aynı sekilde dıgerlerinede yaptım hep 1 cag kasıgı 1 tatlı kasıgı ıle gittim bı tarhanayı cok seviyordu asırı istekli olursa 3 kasık veriyordum
Kuzeyisiklari gncglozclk bebekler ek gıda başlangıcindan bir süre sonra reddedebiliyormus birde labneyi nasıl veriyorsunuz pütürlü ve yutması zor olmiyor mu bizde 5 aylıkken başladık daha çok püre haline getirerek veriyorum Cok az pütür bırakıyorum
Kuzeyisiklari gncglozclk labneyi hangisini alıyorsunuz ya da kendiniz mi yapiyorsunuz bende şimdi irmik yulaf unu tarhana vs aldım set olarak artık bunlarla karıştırarak yapacağım tarif kitabıda aldım biraz fazla kasiyor beni bu ek gıda süreci ne yapacagim ne vereyim diye:)
gncglozclk Kuzeyisiklari pınarın aldım bende burdan bırı organik labne varmıs migrosta dedıler onu alın ben su alerjimi onu ogrenım de onu alcam pinterestte çok tarif var ordan da bakabilirsiniz ben irmiği muz avakado ıle vermıstım hıc seveni 1 cag bıle yemedi bı daha da denedim zaten ılk bı kac kez verın gerisi ayarlanıyor 😂 ben bıde kecı boynuzu özü aldım bagısıklık guclensın dıye de onu da 7.ayda vercem
gncglozclk Kuzeyisiklari ben soul kitchen ürünleri aldım oda cok guzel fiyat olarak da cok makul onun tarhanasını cok sevdi 🫠 kecı boynuzu özü de og naturel aldım
Kuzeyisiklari gncglozclk öyle mi, çok marka var siz memnun kaldınız mı belki aldiklarin bittiğinde bende denerim og biraz daha pahalı çünkü. Bebe bisküvisi alıyor musunuz?
Kuzeyisiklari elfgokce elfgokce kırmızı biber ve salatalık vermedim sadece, yoğurt kabak patates havuç pirinç koydum elma kayısı şeftali armut bunları verdim veriyorum
gncglozclk Kuzeyisiklari benım hosuma gıttı bıde ılk onunla basladım ya zaten sevdi de devam ederim onunla og cidden pahalı baya bebe bisküvisi almadım 7 8 aylık olana kadar da onu vermeyi dusunmuyorum tadlandırmak ıcın kecı boynuzu özü kullanabilirim
elfgokce Kuzeyisiklari güzel :) hangisi evde varsa ben öyle yapıyordum. Avakadoyu çok sevmişti. Şimdi sevmiyor :)