Dokuzkasimbebesi 8 buçuk aylık bebeğim 4 aydır zaten kilo almıyor normal deniliyor boyunu hep yanlış ölçüyorlar baş çevresinide ben evde ölçüyorum boyu 70 baş çevresi 45 düzeltirmeli miyim ? yaptıkları saçmalığa bakar mısınız oğlum 1 ayda 1 cm kısalmış
Ecem__ Dokuzkasimbebesi bidahaki ay kontrolde soylersiniz ona gore dogru ölcum yaparak yazarlar mesela bizim bas cevresi 1 yasinda 46 di 18 aylikk gittim gene 46 dedi aaa kafa buyumemis mi dedim sonra olctu 1 cm buyumus bazen yanlis olcum olabiliyor..mesela oglum 52 cm dogdu 3 gunlukken 54 diye girilmis ben cok fazla takmadim kafaya ne yalan soylim
Dokuzkasimbebesi Ecem__ ya boya zaten girmiyorum kısa doğdu oğlum 46 cm 50 cm girildi bu persentile bakarak çocuk doktorları bişeyler söylüyor ben her seferinde söylüyorum biz ne ölçüyorsak o girdikleri verilerin tersliklerini söylüyorum geçen ay 69 ölçtünüz bu ay 68 nası oluyor dalga geçer gibi çok mu yıkandın çekti mi acaba gibi gibi
Ecem__ Dokuzkasimbebesi kipir kipir sa ayaginda corap yada ayakkabi varsa oda 1 cm olsa yanlis olcum oluyor..birdahaki aya kontrolde iyi olcum yapilmasini soylersiniz