Kizlar agustosta tam 3 yasina giricek fakat hala konusmuyo 3 4 kere piskiyatriye getirdim verim alamadim eline oyuncak verip onu geri istiyo ki oglum tam bi oyuncak asigi asla bize bile vermezken doktora da vermiyo bna dedi disari cikarmis gbi yap peisnden gelicekmi geliyo yani tek kelimesi uuu (su ) istedigi zaman uuu diye soyleyip mutfagi gosteriyo anneye anii diyo baba diyo fakat aslinda cogu kelimeyi kullana biliyo ama biz soyledimizde isine gelirse o kelimeleri tekrar ediyo kendi kendine bize soyledigi bi kelime yok ben ismiyle seslendimde bakiyo mutfaktan aras diye cagirsamda gelir yanima benimle sofra toplar sofra kaldirir bezini dgistirdimde cope atar yani soyledim bi cok seyi yapar artik napicami sasirdim gercekten ben boyle olan cevresinde fln bana ne onerirsiniz televizyonu hayatindan hemen cikaramiyorum yarim saatlik 1 saatlik azaltarak izletiyorum ona oda cizgi film degil bu oyuncak videolari normal cocuklarin vlog cektigi videolar fln Bu arada esimin asla destgi yok ve sabrida yok en ufak biseyde tahamul edemeyip ona kiziyo bu cocukta istemsizce korkuyo ve bende ona soyleniyorum yani bn cabaliyorum bn bide hamileyim birazda senin caban olsun diyorum ama iste nerde