Minikatabeyy Kızlar çalışan bir anneyim 16 aylık oğlum uzun süre oyalanacak oyuncak arıyorum aslında çoğu şeyi var çok şükür park bile kurduk ama oynamıyor bebeğinizin çok sevdiği bununla oyalanır dediğiniz oyuncak önerir misiniz öpüldünüz
defnemiraybebek Minikatabeyy bu aylarda çocuklar oyun kuramadığı için malesef hiçbir oyuncak ilgi çekici gelmiyor bütün oyuncakları koymak yerine günlük 5-6 oyuncak koyun o zaman bir tık daha uzun oynuyorlar
Aslan2103 Minikatabeyy benim oglumda 16 aylik. Bloklarla cok oynuyor kupler var onlari dizmeyi seviyor. En sevdigi seyde suyla oynamak o yuzden havuzu var bu dabacana sarjli pombalar oluyor ya ondan alicam doldurup oynasın icinde diye
PamukPrensesannesii Minikatabeyy kinetik kum için bilemedim ama benim kızım o aylarda diğerleriyle oynuyordu. Tabi hamuru yiyordu da ben birkaç defa kızdım. Sonra inat yapıp yemeye başladı. Ben seslenmeyince bıraktı yemeyi.
nescafebagimlisi Mıknatıslı balık tutma oyunu var yapboz gibi benimki en cok onunla oynardı o aylarda , top oynardı daha yeni yeni araba falan oynuyor 21 aylık olmak üzere
gocebebirbayan Minikatabeyy Piyano , toplar , oyuncak mutfak Malzemesi, lego , yapboz bunlarla çok oynuyor. Birde atımız var oyuncak üzerine binip onu sürüyor
gocebebirbayan Minikatabeyy hepsi aynı canım bir tek senin ki değil inan bana 😅 yalnız hissediyorlar çünkü
Laydaren Minikatabeyy Araba oynamayı seviyorsa hot wheels garage alın. Bir de tırı var, diziyor ediyor kaydırıyor. Özellikle garage kesinlikle tavsiye ederim
gocebebirbayan shrhyt ben e bebekten aldım. Mikrofonu da var, kendileri de çalabiliyor bebişlerim, otomatik müzikler de çalıyorlar hatta bas filan verilebiliyor. Linkini bırakıyorum https://ty.gl/3gj0p6y92t
usenmedimyaptimbirvelet defnevedoruk benimkinin ilgisini çekmedi ya o kadar aldım bi de 😒 hayvanlı tren bir de 60 parçalık duplo almıştım yüzüne bakmadı
ArvenMom defnevedoruk lego duplo serisinin hayvanları meyveleri mega blokları çiftlik hayvanları tren sayı kuleleri ve disney serisi var bir de mega blokları var orta boyut ve büyük boyut
shrhyt Minikatabeyy dünya kadar oyuncak war. Partka Bi Pet sise kum taş en az yarım saat oyalar. Yada kovaya şu dolduruyorum içine oyuncak atıp oynuyor. Kitaplar çok oyalıyor tabi benimle..kendi kendine araba sürer max 16 dk. Küçük topların peşine düşer. Hareketli oyuncakların peşinde düşer pepe war civil den almıştım. Yada mesela küçük filler war bi koltuktan diğer koltuğa taşır. Birde kanepelerin üstüne in çık yani ben bunu 5 yaşında yapardım 😀
ArvenMom usenmedimyaptimbirvelet kızımda legonun bütün serileri var aşırı ilgilisini çekti oturup beraber oynuyoruz ilerleyen zaman da tekrar gösterin belki oynar