RedFlower_ Gideri tıkadı a101 den lavabo açıcı aldım açmadi oğlum çay dökmüş Ustaya dedim 1200 TL dedi Evde bir çözüm yok mu ki başka
deleted20517 RedFlower_ ben tezgahın altindaki boruyu çıkartıyorum üst taraftan karbonat sirke ve üzerine sıcak su döküyorum sonra bolca su açıyorum tertemiz oluyor
Dhi RedFlower_ pompa kullanıdnız mı? geçen hafta başımıza geldi. boruyu çıarttık ekmek birikmiş işin tuhafı biz ekmek yemiyoruz:D pompa ile çözebilirsiniz bence
Sapsikanne RedFlower_ nalburda lavabo açıcı satılıyor kostik diye çok etkili ondan alın dökün üzerine bol kaynar su açar bence
tubasd RedFlower_ ince bir tel bulup sokup açmaya çalışın altta boruyu çıkartıp temizleyin 2 3 paket lavabo açıcı ve bol su dökün bunlar geldi aklıma geçmiş olsun
minervadefne Ben 2 paket karbonat döküp üstüne sirke döküyordum 1 sürahi kadarda kaynar su dökünce açılıyordu işe yarar inşallah
RedFlower_ minervadefne Inslaah ama dün evin içine doldu su tüm iyjnede işe yarar mı ki alttaki gider tıkalı
Deletedmom_121 Alttaki boruyu çıkarıp orda biriken çayları bir kaba boşaltıp temizlemeyi denediniz mi
Ardenaden tubasd arkds yapalilck herseyi soylemis bunlari ypin tel yada varsa yada örgü sisi sokun deliklere lavabo acic dokun oda olmadi ustteki vidayi acio alttski boruyu sokup icini yikayin acilir
Aslan2103 RedFlower_ ben tikandimi bildiğin orgu sisini dokuyorum her deligine sonra limon suyu karbonat sirke kaynar su yapiyorum en son ucundaki boruyu cikarip bakiyorum kalan bisi varmi diye. Sisle temizleyince aciliyor hemen