meyraforum Kızlar kocanızdan gizli birikiminiz var mı? Annem her zaman bir kadının arkasında gizli parası olmalı derdi. Tl de durması zaten kayıp bende altın olarak biriktiriyorum. Borsaya da girdim minik minik 😂 Siz neler yapıyorsunuz?
merrv26 meyraforum benimde ayrı yok beraber haberdar olarak kenara atıyoruz topluyoruz evdede bişey bulundurmam zaten kapıları yokluyo burda hırsızlar
UrbanMom meyraforum hersey benim hesabimdadir ama esim bilir dokunmayacagimi. Benim tarafim hep esimden gizli bana verdiler altin filan ama ben esime hep soyledim esimde o senin ben karismam der. Ben calisirkende esimle maaslarimizi birlestirip kullanirdik hemen hemen ayni aliyorduk. Yani esten gizli hicbiseyim yok 😁
ralpyyy meyraforum Ayy benim yoktu normalde ben araba almaya niyetlenmiştim ama eşimin de borcu vardı bir ara post açmıştım hatta burda sonra vicdanım el vermedi eşimin borcunu kapattım araba içinde kredi çekeriz demişti güvendim ama o kredi çekilmedi çekilecek gibi de değil kandırıldım yani 😂 o günden sonra hırs yaptım elimde ki paralarla bir kaç gram aldım bir de çeyrek aldım hepsini kendi çeyrekli bilekliğim vardı onların arkasına sıkıştırıp sakladım bundan sonra günahımı vermem koca kişisine 😂
SevimliHayaletCasper meyraforum 50 binciğim var ama gizli değil ama bilmiyor ama sorsa söylerim ama sormuyor 😄😄