yigitttmomm Serdar Pop a gidiyoruz aynı zamanda kafama yatmayan bazı şeyler olursa Mehtap Kılıç a giderim. Tabiki arada çok doktora gittim hepsinin artısı eksisi var. Medicanada doğum yaptığım için orda başlamıştık Buket Taneri ile 40 günlükken ateş oldu salgına yakalandı bize çok ağır antibiyotik tedavisi yaptı minicik yavruma gece acile gittik ben asla ulaşamadım hastaneden arattılar zar zor serum vs yazdı ve o gün tecrübesizlik bilgisizlikle uyguladım tedayi kakası değişti oğlumun alerji dendi vs sonra mehtap hanımla ilerledik Mehtap Hanım alerji doktoru çok ilgilidir çok detaylı muayene eder. Alerji testi yaprken odanın klimasının fanına kadar ayarlar bebeğin burnu tıkanmasın diye saatlerce tüm detayları değerlendirir 🌸Serdar Beye yenidoğan paketli başladık tüm detayı bilip ilerlediğim bir doktor olması için onunda gece bile her zaman saçma sapan her şeye çok hızlı cevap vermesi çok güzel acil durumlarda ulaşabileceğiniz en hızlı doktor olması rahatlatıyor. Ayrıca bitkisel tedaviler veriyor çok ilaç verme taraftarı olmaması güzel. Büyük anadoluda filiz hanıma gittim çok yoğun bir doktor ama bilgili. Ben basit bir burun tıkanıklığı için 4 doktor gezdiğim için her doktorun artısı eksisi var diyorum 😅 Sizin beklentinize göre değişir