hbc klnkaysnr uyandirma derken tam bir uyandırma doğru anlıyorum değil mi sonrasinda kendi haline mi bırakmalıyım yoksa yine uyumasına mi yardımcı olmak daha iyi olur peki
Dlk55blt-rdvn hunilimomy bizim dişler hep zorluydu ama en zorları bu 2. Azılar resmen 1,5 aydır perişan etti
demetsina hunilimomy Akşam yatmadan hemen önce yada uykuya dalınca 1 Ayetel kürsi 1 Fatiha 3 ihlas 3 felak 3 nas suresini okuyun üzerine üfleyin özellikle başına sürün bakın görün çok rahat uyuyacak emin olabilirsiniz
hunilimomy Mukaddes_5 yarım gün krese gidiyor sadece arac kullanirken ağlarsa ön onbes dakika eve varana kadar o da müzik şeklinde bi dönem gün ici 20 dk falan izliyordu ama suan yok
hbc klnkaysnr A çok şaşırdım o uyanmadan ben uyandiricam zaman gecirmeden tekrar uyutmaya calisicam çok teşekkür ederim deneyeceğim peki kaç denemeden sonra yapmayı bırakmalıyım önden uyandirmayi ne zaman gözleme geçeyim yani
klnkaysnr hbc ilk birkaç gün takip edin zamanlarını not alın. Gecede kaç kez oluyor bakın. Olduğu zamanlar hemen hemen aynıysa aynı vakitlerden önce kaldırın.
demetsina hunilimomy Kesinlikle bu sureler koruyucudur kendimden biliyorum kabus bile görmüyorsun bunları okuduğunda ayrıca hiçbir tehlike yaklaşamaz
Poyarz hunilimomy benimki de bu gece uyandı gözü kapalı su diye ağladı suyunu verdim ağlamaya devam etti benim tahminimce sıcak havalardan kaynaklı
Milo hunilimomy biz geçtik bu dönemi sadece sakinlestirmek lazım başka hic bir sey ise yaramıyor🥴çıglıkları basiyordu benimkide gözler kapalı burdayım dedigimde sakinlesiyordu yine 5 dakika geçtimi aynı ş er yler tekraren oluyordu
melteMeric hunilimomy ben uyku duası açıyordum sakinleştiriyordu uykuya dalıyordu bide o anlarda yatağına koymuyordum bizim yanımızda yatırıyordum sabaha kadar çünkü korkuyla ağladığı için güven duyması gerekiyor 🙏
hunilimomy melteMeric yatağımda yatmaz ben onun yanına geçiyorum böyle durumlarda mecburen onun yatagi daha güvenli montesorri düşme ihtimali yok bizle yatsa done done asagida buluruz kesin😂