tubicndr Mama olarak şuan aptamil kullanıyorum hipp ve sma kullandık alerji yaptı birde aptamil şekerli diye kullanmak istemiyorum bebelac içerk olarak temiz deniyor ve önerliyor ne düşünüyorsunuz
livanurvealpinannesi61 tubicndr bebelac gold kullandım içinde palm yağı vs var. Evolvia temiz içerikli.
Hilal9 Bebelac gold , aptamil prosyneo kullandık en son sür alerjimiz çıkınca bıraktık ama bebelac gold güzeldi içmişti aptamilde iyidi normal aptamil hiç vermedim aralarında fark varmı bilmiyorum
nurftma Bebelac goldun içinde palm yağı yok. Temiz içerikli olarak sunulan bir ürün ama tam anlamıyla tabi bilinmiyor. Tahıllar vs çok olduğu için kilo aldırıyor. Boş kilo alıyor resmen bebişler. SMA ile başladık bi ara bebelac gold denedim 1 ay kadar ve bi anda kilo aldı oğlum. Doktorumuz kesin hemen dedi. Smaya geri döndük. Eğer kullanırsanız bebelac kilo alımına dikkat edin 🙏😇
livanurvealpinannesi61 nurftma bende bebelac gold kullandım içerik kısmında palm yağı var yazıyordu. İçerik kısmına baktınız mı
nurftma @livanurvealpinannesi61 Evet baktım geçen sene Eylül- Ekim ayında kullandık. İçeriğine bakarak aldık bi ben değil eşim ve görümcem de baktılar. Tahıl oranıda diğerlerine göre çok fazla bunlara baktık. Bilemiyorum yazmıyordu yani bu yüzden kullanmıştık
livanurvealpinannesi61 nurftma içerik kısmında yazmıyorsa yoktur canım ben çok önce kullandım sonradan çıkardılar demekki ben kullanırken vardı çünkü canım
ebrar2024 Bende başta sma kullandım artı emzirme kilo alımı güzeldi o zmn sonra Bebelac golda geçtik artı emzirme bu sefer doktor dedi az kilo almış anlamadım bende şuan sadece emziriyorum bolbol su içiyorum bebeğim doyuyor şükür
tubicndr Zhrbl12 meryemmm_y bizde de aynı durum oldu sma comfort kullandık ilk ayımızda sıkıntı yok oğtıproya geçince alerji yaptı sonra hipp e geçtik oda alerji yaptı aptamille ilerliyorduk oda felaket kabızlık yaptı şimdi bebelac kullanmaya başladık umarım bunda düzen tuttururuz
meryemmm_y Bende Hip, Sma ve Aptamil kullandım hip ve sma kabızlık çok yaptı Aptamil ise gaz şimdi Bebelac Gold kullanıyorum. Evet benim bebeğimde kilosu çok fazla iki günde 400gr almıştı. 3 ay 20 günlük 8 kg oldu bebegim.
srpznr Kısa süreli sma optipro kullandık ama alerjimiz olduğu için bize uygun değilmiş sonra doktorumjz bebelac gold önerdi onu kullandık 3-4 gün ama içeriğini hiç beğenmedim hala evde duruyor kutu.Sma da yokken bebelacta Glukoz şurubu vs vardı. Daha sonra kullanmayı bıraktım evolvia rp kullanabilirsiniz dedi şuan bişey kullanmıyoruz bakalım anne sütü sadece.
nurftma @livanurvealpinannesi61 Olabilir canım bilemiyorum sonradan belki oldu. Çünkü inceledik eşim de palm yağı konusunda hassastır hamileliğimde bile bana asla tükettirtmedi.