Lina099 Merhaba kizlar kuaför saçlarımı çok kısa kesti. Hızlı saç uzatan bi ürün varmi kullanıp sonuç aldiginiz şimdiden teşekkürler.
duyguloji3478 Lina099 ürün değilde biberiye yağı çok iyi bir ara baya etki etmişti saçlarıma zeytinyağıyla yumuşatıyorum şampuan öncesi 10 dk kafamda bekletiyorum sonra şampuanla yıkayıp duruluyorum ısı kullanmıyorum
Alerjikrinit Lina099 ogx mor kutu şampuan. Kulak hizası küt kestirmiştim 1 senede omzumun Altına indi. Herkes ne kullanıyorsun demişti
Lina099 alp345 suanlik hc care bakim yağını uyguluyorum bide embeuty şampuanı kullaniyorum temmuz 12 de kesim yapıldı m şuana kadar 1 bucuk cm uzama var
alp345 Lina099 bi de ben deniyim benim de saçlarım açıcıdan dolayı yandı kopukluklar var kestirmem gerekiyor baya kısa bi şekilde uzaması lazım 😕
alin0911 Doğum kontrol hapı hepsini eritin ya ezin şampuanın içine koyun İÇMEYİN saçınızı bunla yıkayın bir kutu şampuan bittiğinde net uzamış oluyor saç.
Lina099 alp345 benimkiler yanmış olsa kazitirdim önümüz kış. 4 5 aya kulak hizasına gelir temiz mis gibi saç 😊
alp345 Lina099 zaten tesettürlüyüm dışarıya çıkarken öyle bir sorunum olmaz ama kendim için biraz tuhaf olur 😀
Bunedunyakardesim Lina099 dax süpergro ve urban biotin kafein tonik ürünleri bunun için güzeller tavsiye ederim