pikachuucisse fatihunal uykularrrrrr haram olduuuu gençliğim bak talanda olduuuuuuuu çokkkkk sevdim yalan oldu zalım geceler 😂
AEgemm fatihunal ah umsrım güzel anılardır ☺️ bir iki yıla benim de anılarımda kalır inşallah bu şarkı 🙏🏻
agzimizintadikacmasin fatihunal oğuz da ekşın var entrika var cinayet var neler neler var ahahhaa 😁 O değil de 92596822 yaprak dökümü izledim oğuz kimi seviyor anlamış değilim😆
gizemtann Uykular haram oldu Gençliğim bak talanda oldu Çok sevdim yalan oldu Zalim geceler 😩 Kızım hasta başında nöbetteyim 😒
fatihunal agzimizintadikacmasin Oğuz bence Ali rızayı seviyordu aşko yeter ki Ali rıza olsun hangi kızı olursa olsun dedi 😂 Oğuz parayı seviyordu Leyla’nın ona sadık olmasını peşinde dolanmasını seviyordu neclayı boşa dövdün evire çevire 😂
fatihunal agzimizintadikacmasin az değilsin hayriş yapmadığın ne kaldı Ali rıza beyciğimi bakım evlerine kapadın 😂
Ays21 fatihunal adana urfa karışımı bir istanbul gecesinden sesleniyorum 😭 29 haftalık bir gebe olaraktan çarpı2 hissediyorum ve son olarak NEM ÇOK NEEEM😭😫