Kevserakb Kızlar 6 gündür ishal kusma vardı kaç kere doktora gittik ilaç serum vs boş tahliller temiz çıktı bugün ishali azaldı ama kusma devam ediyor nane kekik limon içireceğim en sonunda anne usulü deneyen bu durumu yaşayan var mı
CatBoy Kevserakb Nane limon bana çok iyi geliyor. Motilium şurup kullanabilirsiniz kusma için. Bebeklere bile veriyorduk reflü kaynaklı kusmalar için bulantı kesicidir. Çocuk doktoru asistanıydım.
Kevserakb CatBoy çok fazla ilaç kullandık inanır mısınız motis verdiler acilde çoçuk doktorum beğenmedi bebeklere önerilmiyor bu tarz şeyler dedi kestik 😞
Sila2611 Kevserakb bizimde bugğn başladı aynı sorun doktorumuz motis verdi kullandık bugün 2 defa kusması kesildi çok şükür her doktor farklı bir şey söylüyor ben kendi doktorumu dinliyorum o yüzden
Kevserakb Sila2611 aynen tabi ki acildeki doktor kullan dedi devletteki özeldeki önermiyoruz dedi napacağımızı şaşırdık. Annem de bugün nane limon kekik yapalım dedi verdik bakalım inşallah şifa olur
Nehirasu Maflor probiyotik alın mutlaka 10 gün kullanın midesine bağırsaklarına iyi gelecek birde her ishal sonrası mutlaka 1 ay kadar zincirli tabi bu bizim çocuk doktorumuzun önerisi yine doktorunuza mutlaka sorun nane limon midesinde ekşime yapabilir
Kevserakb Nehirasu onu da verdi canım kullanıyorum ama kusmasına engel olmadı 😞 annem de biz verirdik size doktora gitmezdik bile dedi verdik ben de hep içerim 1 yaşında yine dokunur mu ki