Asel4175 6 aylık bebekleriniz kac kilo kızlar bir de 6 aylık bebek 1 ayda kac kilo alması gerekiyor bugun asiya goturdum 1 ayda 250.gram almis az mı sizce hemsireyede sormayı unuttum
Asyade Asel4175 ay bu konu bana da dert bu ay. Son 15 gündür hiç almadı kilo. İlk aylarda iyi almıştı cepten yiyor şimdi. Mama kesinlikle içmiyor uyurken içirebilirsem ne mutlu. 5 buçuk aylık
Kajsjaja Asel4175 oğlum da 6 ve 7. ayında toplam 600 gram aldı doktora kilo almıyor bana zayıf gibi geliyor dediğimde aldığı kilo benim için çok yeterli keşke hep bu kadar alsa dedi 6. aydan sonra aylık ortalama 300 400 gram almasını bekliyorlarmış
Mks Bence az değil neden diyecekseniz hava sıcak yemiyor bebekler emmiyor bide emekleme diş derken kilo kaybı oluyor malaef kızım 9 aylık 6 kilo 🥰
Asel4175 Mks nebileyim az gibi geldi uzuluyorum internetten baktım 1 ayda 500 gram yaziyo tabi her bebek farklı kimseyle kiyaslamiyorum🤷♂️
Asel4175 Asyade bizde ek gidaya yeni gectik ilk aylar banada sanki daha cok alıyo geliyodu simdi cok.az alıyo mama hic vermedim emzik bile tutmadı