merbay5 benim kızım daha büyük ama biz gittiğimizde hazır püre vs yemediği için o meyve purelerini kendim yapıp kavanozladim yola. Normal meyve de aldım siz püre şeklini verirsiniz. Süt saklama poşetlerini çorbalarin kuru hallerini böldüm yer tutmasın diye. Orda rica edip yaptık, yaptırdığımız da oldu. Otel her şey dahilseorda sıkıntı çekmesini meyve sebze çorba balık seçenekleriniz bol oluyor. Ama siz yapacaksanız bir liste hazırlayın evdeki gibi hatırlarsınız. Bizim otelimiz bizr elektrikli ocak da ayarlanmıştır sağ olsunlar ama ben kullanmadım. Mutfağı yeterli olmuştu kendim denetciyim gayet de temiz bi yerdi güvendim.
Yol için lütfen sık ara verin bebisi hava aldırın. Suyunu soguk verin yolculukta ya da soğuğa yakın. Gıdaların ya molalar alın ya da saklama çantası ile taşıyın. Arka koltuk kitap ve oyuncak dolu olsun sıkılabilir. Bebek arabası götürmeme gafletinde bulunmayın cok iş görüyor.
Kıyafet olarak güneşe 10 dk dan fazla çıplak bırakmayın ve 10 4 arası bebisi bence çıkarmayın. Bolca atlet body olsun yeter. Foto için iki takım alın. Şapka güneş kremi uzun kollu mayo.. mutlaka mutlaka tente. Sineklik kesinlikle. Gölge de özellikle kaldığınızda arabanızın üzerini sineklik kapayin. Suyunu sürekli tazeleyin sıkça teklif edin. Bir de denize girdikten sonra vücudu yıkamayı unutmayın her seferinde. Bence havuza sokmayın