Gns2019 Merhaba. 2 gün önce 6. Ay asılarımızı olduk bi bacagında sislik ve kızarıklık kaldı. diger asılarda olmamıstı. Aşı dağılmamıs gibi sert ve büyük bi sislik. Basına gelen oldu mu? Doktora götürmelimiyim? Yoksa kendiliginden geciyor mu?
Tosbigim Gns2019 bizim 2.ay aşısı öyle olmuştu. Sonra iltihap aktı normalmiş.. Belkide buda öyledir bilmiyorum.
Yigitahmedim Gns2019 bize hemşire şişlik olursa buz koy demişti bacağı kipirdanirsa asi da olurmuş hemşire öyle demişti
Nyr195 Gns2019 geçtimi acaba bizimde şuan aynı sorun var 6 ay aşısı olduk birşey yapmam lazim mi cevap verirseniz mutlu olurum
Nyr195 Janss merhba sizdede şişlik oldumu nezaman geçti bilgi verirmisiniz. Bu arada benim bebeğimde 18 temmuz doğumlu.erkek 😊
Gns2019 Nyr195 1 ay oldu sislik baya kücüldü ama hala biraz var doktoru normal oldugunu söyledi. Asıdan sonra eve geldigimizde pamuga kolanya döküp üstüne koymamızı söylemisti onu cok yapmadım belki daha az siserdi bilemiyorum
Arenn Bizdede menenjit aşısı bexsero yaptı 7 aylıkken olmuştu 9. Ay ki aşıya kadar geçmiştiki 9. Ay yine aynısı oldu ama dr normal geçer demişti
Annekuzusu3443 Gns2019 bızımde 6. Ay aşimiz oyle oldu sonra gectı ama doktora goturmedım akıntı fılan olmadıgı ıcın sadece şişlik vardi