Keremikoom Cobansalata Böyle birsey var. ister misin arkadaşın elinde beğenirseniz sorarım satar mı diye
maygirl Cobansalata Adı Asya olan kız bebek Anneleri war bnde maket var uzeri Asya yazili bulun beni😅
Miniki Cobansalata Eva kağıdıyla köpük alıp sararsın . Yanında yardımcın olursa yapması zorlamaz benim ilk denemem gayet başarılı olmuştu. YouTube da yapılış videoları var. Hemde insan çocuğunun pastasını kendi yapınca bi mutlu oluyor 🥰
Cobansalata Keremikoom Teşekkür ediyorum seçenekerim arasında kalsın ☺️ Bulamadım bi türlü en sonunda kendim mi yapsms diyorum köpüğünü alıp
Cobansalata mematiii Dimi bulamayınca öyle düşündüm ben de. Boya değil de mat bi kağıtla kaplayayım diyorum. Bi katı açık kahve bi katı koyu kahve. 2 renk şeker hamuruyla balon görüntüsü vereyim. Devamı gelmiyo başka ne yapabilirim ki 😂
maygirl Cobansalata sewmiyorum.dolap uygulamasini ya tuhaf insanlar denk geluyir hep bana nedense😅oyuzeen hic kullanmiyorum
maygirl fatihunal uzerinde 1 yazmiyor slinda 1 yazisi ayri takiliyor oraya siz 4 yazan baska bisey koyablirsiniz
maygirl fatihunal 1 yazisi altinda kürdan var onunla.takilip ckiyor yerinden sabit degil oraya ayrı yani.