egekulk ObirPandora bence hastaneye götürün ne olur ne olmaz içinizde ferahlar Eğer götürmeyeceksenizde kusma gözlerde kayma ve uyku hali oluyormu kontrol edin bi sürede uyutmayın ama bence durmayın götürün hemen
Gryffindor Geçen kış oğlum banyoda düştü. Kucağıma aldığım gibi acile götürdüm. Çok şükür bir şey çıkmadı ama fayans serttir. Doktora götürmeniz daha iyi olur.
ObirPandora Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kusura bakmayın söylediklerinize cevap veremedim o gün takip ettim bebeğimin hareketlerini ters giden bişey olmayınca rahatladım hepinize tekrar dan teşekkür ederim.
Gryffindor diapmelka Doktor tomografi önermedi. O an doktoru dinledim aslında tomografi çekilse bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 3 saat sonra uyudu 8 saat gözetim altında tuttuk. Doktor eve göndermedi.
diapmelka Gryffindor tomografi de çok zararlı bebeklere işte. Bugün benim bebeğim de düştü sabah 5 aylık😢 anakucağından halıya düştü hatta halının üstünde de battaniye vardı. Yüzüstü düştü. Biraz ağladı ama çabuk sustu. Biz de doktora götürdük hemen. Doktor tomografi önermek zorundayım ama karar sizin dedi. Fakat çektirmeyelim şeklinde yönlendirdi biraz. Gayet iyi takip edin vs bi şey görürseniz yine gelirsiniz o zaman çekeriz dedi. Bir farklılık biz de hissetmedik. 8 saat oldu her şey yolunda gözüküyor. 24 saat takip edeceğiz. o yüzden merak etmiştim.
gulsah60 Benim bebegim de yataktan kafasinin üzerine düstü yüksek bir yatakti biraz bekledim sakinlesmesini sonra götürdum degerlerine baktilar tomografi cektiler cok sükür bisey olamamis ama hemen getirmemiz gerektigini söylemislerdi böyle durumlarda