gzdesahiinn Kızlar merhaba bebeğim 3.5 aylık erkek ve hala gaz sancısı çekiyoruz hiç durmuyor düzenimiz kalmadı max 30 dk uyuyor gazına kalkıyor ve çok kötü ağlıyor var mı bu durumu yaşayanlar
annekadin21 gzdesahiinn benm daha 2 aylik ama bende yaşıyorum. Masaj yapın bol bol. Ilık suya sokun. Karnına havlu koyuyorum bazen
mysteryg gzdesahiinn benimde bebeğim 1.5 aylık erkek gaz sancısından çığlık çığlığa bağırıyor inşallah en kısa sürede bebeklerimizin sıkıntıları geçer 🙏🏻🤲🏻
sugarmomy gzdesahiinn normalde bu ayda bitmesi lazımdı kolikse. Benim bebeğim de yaklaşık dört ay gaz sancısıyla uğraştık. Kaka yapması zordu hep huzursuz asla uyuma bilmiyordu. Daha sonra besin alerjisi olduğunu öğrendik meğer gaz sancılarının sebebi buymuş
gzdesahiinn annekadin21 geçmişşş olsun sizede bizimkinin süreklş vardı 2 hafta kesildi tekrr başladı doktor süt alerjisi takibine aldı artık 😞
bdkuzu sugarmomy geçti mi alerjisi. Bizdede süt alerjisi var ama kusma ile öğrendik gaz -hic yoktu hangi damlayi kullaniorsunuz