Mbugra Aramızda tüp mide ameliyatı olan yada çok yakını olan biri varsa sormak istiyorum ameliyat günü hastaneye giderken yanımıza ne almalıyız ? Çantamızı nasıl hazırlamalıyız?
Fulyy Mbugra Kardeşim oldu yedek kıyafet alın cok da bi seye gerek yok bi süre sıvı beslenmen gerekiyor onu da ordan veriyorlar zaten 158 kilodan 85 kiloya düştü kardeşim iyi bir doktora denk gelirseniz güzel bi ameliyat
hayatmavii16 Şurda bekleteyim , siz olacaksınız sanırım bizde sizden fiyat kilo vb bilgisi istesek :)
miniminnosannesi Ben dün oldum 108 kilo ile boyum 160 ağrılarım hala var yarın taburcu olacağım inşallah. Pijama iç çamaşırı kağıt peçete ıslak mendil terlik yeterli. Ben üşümüşüm için çorap da giydim :)
Kuzuletta miniminnosannesi Geçmiş olsun. Bu aylarda olmak sizce zorlayıcı mı? Mesela kana kana su içemeyecek olmak sizi zorluyor mu? Ben de olmayı düşünüyorum ama sonbahara mı kalsa diyorum
miniminnosannesi Kuzuletta geç oldu yazamadım kusura bakmayın ben antalyadayım aşırı zorlandım bir yudum su içip 2 dk beklemek aşırı zor oldu çok ağladığım oldu psikolojik olarak da zor bir ameliyat önce psikolojik olarak hazır olmak gerekiyormuş. İlk 15 aşırı zor sonrası da kolay diyemiycem