bebegiminbesigicamdan Gün boyu kafanizda çalan o şarkı ne ? Benim Söz verdim gitmiycem seni üzmiycem Sen bir çağır gelmemezlik etmiycem İki elim kanda olsa bu cihanda Sadece seni sevicem 🩵
sek_kahve bebegiminbesigicamdan Karadır kaşları karaaa Sineme açtın yaraaa Beni dünyada avara Eden bin beter olsuun 😁 Murat Kekilli - Avara
milletsanakanalizemiolacak bebegiminbesigicamdan pış pış kendi sesim yankılanıyor bütün gün o sayılır mı 🤣🤣
Birdunyabircennetannesi bebegiminbesigicamdan Bana hatıradır ateşin yanarım yanarım Seni başka kimse bulamaz kayıbım Ezberimde yüzün Silmek öyle kolay mı Kaderimde bir düğüm Çözmek öyle kolay mı
mematiii bebegiminbesigicamdan gör bakk neler oldu yüreğime Tutmam elin olmıuş ellerin. Kir pas zehir ettin düzenimi 😂💃💃
Edanurmasal bebegiminbesigicamdan Momooo akıllı tavşan momooo Momo kayıpları bulur hemen bulur momonun işi budurrr😂😂😂
Kskyy Dandini dastana danalar bostana kaçınmamış yaradan mevlam korusun nazardan eee piiiş dırırır eee piş
_Bihterziyagil_ bebegiminbesigicamdan Anne ben düştüm,anne ben düştüm,yaralandım,yaralandım,dizmi kanattım dizimi kanattım Annemi istiyoruuuuugmmmm,😂😂😂😂 (😂Bebek can)😂
balbebekmom bebegiminbesigicamdan ah bu çalan şarkımız yarim yarim🧚♀️ Seni severdim 👶yıldız usmanova
Dedektifgadget bebegiminbesigicamdan elimde duran fotoğrafın baktım inan tanıyamadım Bu şarkıyı ben sana yazdım sense hala anlayamadın 🌬️