jsjsjensjs Bebegim 2 ay 7 günlik hala 3 ölçek mama yiyor cevremdekiler 4 ölcek yapmami surekli söyluyo oysa bebegim deneyip veriyorum asla yemiyor 3 ölcekte kararli siz kacinci ayda bebeginize mama ölcegini arttırdinız bu arada kilosu 5500 doktor yeterli dedi ama cevremdekiler surekli diyince bi kotu hissettim kendimj oysaki bebegim yemiyor.
onefinemom jsjsjensjs biz meme + mama gidiyoruz. Yatmadan sadece mama veriyorum ben de 3 ölçek veriyorum. Doyuyor o öğün , her bebek aynı olmuyor bence ya
Busegr jsjsjensjs ben 4 aylıkken mamaya başladım 5 aylıkken ek gıdaya geçtim o dönemde 90ml içiyordu şuan 13 aylık 120 içiyor 150 çok nadir bitirir. İçmeyen çocuğu ne kadar zorlarsanız zorlayın kabul etmiyorsa doymuştur. Bende mamaya başladığım zaman arkadaşlarım 150 veriyordu 90 dan fazlasını içiremedim hep doymadığını düşünüyordum bu yüzden ötürü ama kilo alımı iyiydi sonrasında zorlamadım
berna52 jsjsjensjs 44 günlük benim kızım da , gece 120 cc içiyor, gün içinde bazen 60 bazen 90 cc tüketiyor, kilosu ayına göre çok iyi daha ne olabilir ki 2 aylık bebek sonuçta, doktor zaten söylerdi az olsaydı ki yeterli demiş.
limonzeytinmom jsjsjensjs canım yaz Ayındayız 7 aylık kızımda 4 biteremiyor. 1 sbaah 1 gece veriyorum gün içinde emzirme ve ek gıda seklindeyiz.iştahsızlıkda olabilir. 3 yiyorsa kılosu iyiyse iyidir yani. Etraftakiler doktordan iyi bilecek değil
jsjsjensjs Cevre baskisindam nefret ediyorum.ilk zmnalr emzirmek icin elimden geleni yapmaya calisiyordum.ona bile sutun yok doye diye başimi yediler oysaki ilkte olmamaso normaldi yani azdı domtor da bana zor emzirki sut damarlari acilsin derdi onun icin tam 1 bucuk ay zorladim mama ile tabiiki doymadigi icin verdim.ama kaynanam ve cevrwmdekiler yuzudnen heo stres altindaydim hepsini Allaha havale ediyorum simdide tutturmuslar mama az veriyorsun diyorum sizene benim bebegim diye ki doktor yeterli dedi kilosuma bebek zaten zayif dogmustu erken dogdugu icin. Kafami cok kurcakadi suan sizin yazdiklarinizi okurken içim rahatladi🤍