Efeninannesiiii Arkadaşlar bebeğim sallamadan uykuya dalamıyor nuna leaf kullanan var mı aranızda sallanan mekanizması kullanışlı mı bebek uyutulur mu almayı düşünüyorum
ozgesel1seyler Efeninannesiiii bizde dusunuyorduk nunayi. Bir arkadasim almis bebegi kilo aldikca sallanma suresi azaliyormus. Surekli yeniden sallamak zorunda kaliyormus. Bunu duyunca mecburen 4moms almistik isterseniz alternatif urunlerde arastirin.
Deletedmom30 Efeninannesiiii babybjörn ana kucağına biraz geç sahip olduk ama bence kesinlikle nunadan daha iyi 👍 ebebekte nuna denedik. Babybjörn internetten aldık kesinlikle imkan dahilinde babybjörn 😊 bebeğim 9 kilo olana kadar 4moms mamaroo kullandık. Kilo yüzünden altarnatif babybjörn almak zorunda kaldık.
Efeninannesiiii ozgesel1seyler 4moms’tan memnun musunuz ben biraz daha hesaplı olduğu için nunaya yöneldim ama fiyatına değiyorsa onu alırım çok bunaldım uykusuzluktan
ozgesel1seyler Efeninannesiiii ayni seyi dusunerek nunaya yonelmistim bende. O yorumu duyunca napalim alalim dedik iyiki almisim. Ben cok memnun kaldim 6.5 ay kullandik daha uzun sure kullananlarda varmis inanilmaz oyaliyordu bazen uyuya kaliyordu yarim saat bile benim icin buyuk nimetti o zamanlar.