Basak71_ Yeni başlıcaz hanımlar buharda pişirmek için aparat aldık ancak nasıl kullanıcaz bunu tencereye az bi su koyuyorum kapağı kapanacak mı tencerenin nasıl olcak
yagmurtpl Basak71_ canım az su koyacaksın aparatı gecmeyecek kadar, aparatın üzerine ne haşlıcaksan onu koy ve tencerenin ağzını kapat, ocağın altını önce yüksek ısıda ac kaynayınca kıs, kontrol et sık sık, hemen haşlanabiliyor sebzeler, ben böyle yapıyorum
elassmom Basak71_ nereden aldınız ben de marketlerde vardır diye baktım migrosa falan bulamadım. İnternetten mi alsam?
Ipegim Basak71_ okuyanlara fikir olsun ben tel süzgeci tencerenin üstüne koymuştum üstüne de kapağını kapatmıştım en sinir okduğum havucu haşlamaktı sert olduğu için uzun sürüyordu çok ince dilimleyip buharda haşlıyordum sonra da eziyordum
Dragon2018 Basak71_ tencere kapağı tabiki kapalı olacak ki buhar sağlansın geniş bı tencere çok az bitm yecek kadar su
yagmurtpl Basak71_ patates, havuc, kabak, bal kabağı... Ben de bunlarla başladım, blw yöntemi uyguluyorum buharda pişirdiğim sebzeler İcin, uygulamanızı tavsiye ederim, Youtubeda videolar var, bebeğin gelişimi İcin doktorlar da tavsiye ediyorlar
yagmurtpl elassmom trendyoldan helen's home marka aldım ben de indirimdeyken, Bi arkadaşım mediamarkt tan almış, ikeada da var diye biliyorum
yagmurtpl Symnlrg https://youtu.be/4BOAMpj_2_I Canım buna benzer Bi cok video var, uygulamalı videolar da var, ben elimden geldiğince uygulamaya calışıyorum, zorlandığım yerde kendim yediriyorum, İlk ay tadım ayı zaten cok yemesi değil önemli olan, elesin dokunsun koklasın ağzına götürsün keşfetsin, bunlar daha önemli bence de.
Symnlrg yagmurtpl ben de başlayacağım 5 aylık oğlum. 2 haftaya pütürlü versem tam 6 olunca mı blw başlayayım bilemedim. Mesela blwde çorba püre nasıl veriliyor kafamda deli sorular 😔
yagmurtpl Symnlrg 6. Aydan önce başlama bence, ille başlicaksan da yoğurtla başlayabilirsin, sebzeleri haşlayıp eline ver kendi kendine damağıyla ıssırsın tanısın uğraşsın, acele etme pütürlü gıda ya da püre hepsini vereceksin nasıl olsa