baloglummm03 Kızlar vajinam hep kokuyo enfeksiyon vs yok yıkıyorum da temiz tutuyorum ama hep kokuyo neden olabilir
sevvgi baloglummm03 yıkadıktan sonra kuru tutmanda lazım belki yapıyorsundurda bilmiyorum ama kuru kalması önemli, bide çok temizlik ürünleriyle yıkama buda zararlı
betul912_ baloglummm03 belki hormonel birseydir bazı insanlar çok terler hiç kokmaz bazısı azıcık terlese felaket kokar
gurbetcimami baloglummm03 nioli yağı diye bir yağ varmış burda önermişleri çamaşırına bir kaç damala damlatıyormuşsun koku ve ya enfeksiyon sorununa iyi geliyormuş ben de almayı düşünüyorum
ArvenMom baloglummm03 intim kullanıyor musun günde 2 veya 3 defa iç çamaşırı değiştiriyorum ve ütülüyorum muhakak antibakteriyel günlük ped kullanıyorum intim jeline özen gösteriyorum ıslak kalmaması gerekiyor iyi kurutuyor musun ?
baloglummm03 DerinTuana çok teşekkür ederim geçim derdi pazardan alıyorum ne yalan söylim ama dikkat edicem 🥰
DerinTuana baloglummm03 inanın bende pazardan alıyorum cogu zaman,hiç önemli değil🌸Kumasına dikkat eder ve günlük degişim yaparsanız sorununuzun büyük bir kısmı çözülür ☺️
Gryffindor Temizliğine dikkat ediyorum derken ne yapıyorsunuz mesela? Çok fazla sabunla yıkarsanız vajinanın florası bozuluyor temizliyoruz sanarken daha fena oluyor.
Atlasbebek3535 baloglummm03 geçmeyen mantarım kullanamadığım ilaç kalmamıştı. Mantar biter koku başlardı. Tek çareyi nioli yağında buldum. Enfeksiyon vs çıkmazdı ama koku hep vardı. Yağı damlatıyorum akşamına koku bitiyor. Sürekli kullanmayada gerek yok