goktugars Kızlar bebeğim 26 aylık doktor boy unun yaşıtların göre kısa olduğunu söyledi .Süt icmiyo bir türlü sevmedi .Birde demir eksikliği var ilac kullanıyoruz .Sizce neler yapabilirim bu konuda
Nikita goktugars benim kızım da süt içmiyor. Doktor yoğurt yedir dedi. Günde 2 bebek kavanozu yoğurt yediriyorum.
Dmt-01 goktugars Ya doktor daha iyi bilir tabi ama benim kzıımda o aylarda küçüktü hatta hep minyon olacak benim gibi filan diyodum ama sonradan birden boy atmaya başladı.Maşallah şuan boyu gayet iyi belki sizinkide bianda atacaktır boy
livanurvealpinannesi61 goktugars 81 cm ve üzeri olmalı. Süt boy uzatmıyor ki. Yoğurt yedirin iğde çekirdeği unu ve og natural Kids macun da boy uzatıyor. Düzenli kullanın.
busenihicalakadaretmez goktugars doğum boyu kaç? Doğum boyunun üzerine 2senede en az 35cm falan uzaması lazım. 35cmden azsa koşa denilebilir ama değilse doğum boyuna göre normal kabul edilir.
busenihicalakadaretmez goktugars en az 2cm galan daha uzamalıymış ama çok fazla değil yinede. Ama doktorunuz az görüyorsa endokrine götürebilirsiniz, doktorda zaten yönlenmdirmiştir belki
Glrmila Sut sagliklida degil zaten ayrica demir eksikligi yapar. Sade kefir icerisine bal atabilirsiniz sevmezse yada kendiniz meyve ekleyin ara ogunde verin. Yogurt peynir de kalsiyum ihtiyacı bi karsilar.
Ecem__ goktugars erkek cocuklari belli bir yastan sonra boy atiyor mesela erkek kardesim ben evlendigimde boyu ufakti herkes diyordu bu kisa olur dieye bebekkende kisa gobeliydi annem bal kabagi diye severdi..suan bir boy masallah 1 95 😊