Nova Merhabalar 21 aylık oğlum iki gündür sürekli başını kaşıyor. Kaşıntıya gelecek önereceğiniz temiz içerikli bir şampuan var mıdır? Mustela stelatopia krem şampuan nasıldır mesela? %98 doğal içerik diyor. Emin olamadım.
Deletedmom_110 Nova sıcaktadır günde 2-3 kere duşa sokun biz anca rahatlıyoruz bioderma aktörden kullanıyoruz
tineanigra Nova havalar çok sıcak terliyordur. Başında yara bere bişi yoksa kullanmanız gereken ekstra bişi de yok.
Nova Deletedmom_110 Cok tesekkurler🌸 Her gün en az bir kere duş aldırıyorum. Sıcaklar eminim etkilidir. Doktoru cildi kuru olduğu için mustela nın şampuanını önermiş. Siz bioderma abcderm mi kullanıyorsunuz?
Nova jap Ben de en az bir kere duş aldırıyorum. Sürekli lavabo başında havuz dolduruyorum. Terlemenin etkisi yüksektir. Doktoru cildi de kuru diye sanırım mustela nın şampuanını önermiş. Cevabınız için teşekkür ederim🌸
Nova tineanigra Teşekkür ederim☺️ Baktım bayağı bir şey yok. Bitlendi mi diye bile düşündüm. Doktoru cildi kuru diye mustela nın şampuanını önermiş