denizli Dogum yapdan once 68 kiloydum şuan 84 kiloyum kizim 1,5 yasinda nasil kilo verebilirm her hangi bir ürün kullandiniz mi yardimci olabilirmisiniz sabahlari yemek yemiyorum bi aksam yemek yiyorum ekmek kestim aralarda meyve yiyorum
sezer2022 denizli canım sporsuz gitmiyor, detox çayı içtim, kavitasyona gittim, yok gerçekten kardio şart
busragggg denizli şu şekilde kilo veriyorum; sabah uyanınca sade filtre kahve içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı. kahvaltımı geç yapıyorum 11 gibi bol yeşillik (önemli) haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin ve 1 dilim ekşi maya ekmek. Öğlen sade türk kahvesi ve 2 dilim ananas. (Ananas çok iyi ödem attırıyor.) akşam yemeği de 6 en geç 7 de tamamlayıp bir daha bir şey yemiyorum. 9-10 gibi 1 fincan yeşil çay. Spor yapmaya hiç vaktim yok ve bu şekilde çok iyi kilo verdim yağdan. Aralıklı oruç yani
sleepnessnami denizli kahvaltınızı öğlen yapın yediklerinize dikkat edin ama doyun sonrasında akşam 5-6da yiyin ve sonrasında su ve çay harç bir gıda tüketmeyin ertesi günün öğlen saatinde yine aynı şekilde kahvaltınız ve döngü bu şekilde devam edecek aralarda bir şey yemiyorsunuz uzun süre açlık olduğu için vücut ilk önce depolarda bulunan enerjiyi/kaloriyi yakıyor ve bu şekilde kilo vermiş oluyorsunuz
Beyzanrrrr sezer2022 bende kullanıyorum onu 2.kutuyu da yarıladım baya bayaaa etkili gören iyi zayıfladın diyor ama tabi dikkat de etmek lazım abur cubur çok bağımlısuydm kestim bide 2.5 litrlk matara yanımda zorlayaraktan da olsa içiyorum ekmek de yemiyorum tartı yok tartılcsm bide Bakarken ki giydğim panttlnlr flan oldu geçen nasıl sevindm🧿🥺doğumdan sonra 85 dım bu arada Sezeryan göbeği inat ama maalesef 🤕