tugbacds Kızlar bakıcı arıyorum güvenilir düzgün ekim kasım gibi başlıcak bebeğim 9,5-10 aylık olcak o dönem esenyurt beylikdüzü büyükçekmece civarı olabilir yol problemi yoksa avcılar tarafı da olabilir çevrenizde varsa biri yardımcı olursanız sevinirim
kimbumadam tugbacds özel değilse sebebini merak ettim Bu kadar uzun süre ayrı kalmak için küçük değil mi?
belus tugbacds sahibinden.com a ilan vermeyi düşünür müsünüz, burdan bulmak zor olur diye düşünüyorum :( inşallah düzgün bir bakıcı bulursunuz💕
tugbacds tugbacds herkese haber salıyorum ama burda herkes anne olduğu için belki bana yardımcı olursunuz düzgün birini bulmam konusunda
tugbacds kimbumadam çalışmak zorundayım çünkü iznimi uzatabildiğim kadar uzattım. Ondan ayrılmak benim için çok zor sürekli ağlıyorum ama mecburum kiracıyız geçinemiyoruz 10 ay ben bakmış olucam ve sadece 3 gün çalışıp 4 gün onunla olmayı planlıyorum
kimbumadam tugbacds Bakıcı ücretleri de fazla diye biliyorum özellikle o yüzden sordum kusura bakma :( umarım güvenilir birini bulabilirsin 🌸
tugbacds kimbumadam dediğim gibi 3 gün olduğu için zorlamaz bizide bende işimden olmamış olurum hem oğlumla da zaman geçiririm keşke çalışmak zorunda kalmasak hep bebeklerimizi kendimiz büyütsek ama istanbulda şartlar sıkıntı artık her yerde sıkıntı tabi inşallah içime sinen bebeğimin de seveceği birini bulurum dua et lütfen bana 😔
tugbacds belus güvenilir olurmu acaba bilemedim burda birbirimizi tanımasak da hepimiz anneyiz belki bi güvenilir biri çıkar diye düşünmüştüm bulamazsam oraya yazarım
belus tugbacds burdan beylikdüzü-büyükçekmece bölgesinde birini bulmak zor olur anlamında yazdım, ama tabi belli de olmaz💕
tugbacds belus anladım canım zaten sağol ama bi ihtimal işte tanıdıklara falan da söylüyorum şansa artık nerden ne denk gelirse