AselMeva Merhaba kızlar kızım 2 ay 6 günlük sağlık ocağının verdiği devit i vermek istemiyorum başka ne alabilirim d vitamini acaba
Merveyavuz AselMeva Neden vermek istemiyosunuz? Bende onu veriyorumda kötü bi tarafı varsa bende değiştireyim.
Arelll AselMeva bende burda binarkadaşım tavsiyesi üzerine doktorumuza danışarak wellcare aldım memnunuz. Sağlık ocağından verilen bizde kaka ve gaz problemi yapıyordu
Janss AselMeva Ocean ve wellcare kullanabilirsiniz . Ocean 30/32₺ civarı ama yanlış anımsamıyorsam 120 puff yani uzun süre kullanılıyor . 400IU olmasına dikkat edin . Bu bebekler için olan formu .
Janss AselMeva Ocean ve wellcare kullanabilirsiniz . Ocean 30/32₺ civarı ama yanlış anımsamıyorsam 120 puff yani uzun süre kullanılıyor . 400IU olmasına dikkat edin . Bu bebekler için olan formu .
AselMeva Merveyavuz kabız oldu bebeğim daha doğrusu kaka yapamıyor fitille yaptırdım iki kez sağlık ocağının verdiği devit kabız yapabiliyormuş o yüzden değiştireceğim
Ercanekininannesi Bizede doktor acd3 vermişti içinde şeker varmş başka doktora gittin decatabs d3 verebilirsin dedi. İçeriğinde sızma zeytinyağı var ben onu aldım
Eminetavsan AselMeva ben de saglık ocağının verdiğini kullanmıyorum ama kötü Bi şeyini gördüğüm için değil tamamen buradaki olumsuz yorumlardan etkilendim yoksa Bi sıkıntı yaratmamıştı bizde. Ocean kullanıyoruz biz
Esracim Bende yeni öğrendim. Piyasadaki çoğu d vitamini içerisinde kanserojen madde bulunmaktaymis. Malesef sağlık ocağının verdiği d vitamini içerisinde var bana da verdiler. Ayrıca dvit3 içinde de varmış
Bebegimm Yalnız senin dediğin d3 vitaminidir yanlışlık olmasın başka annelerede d vitamini ayrıdır 4. Ayda verilir. D3 içinde ocean genelde herkes kullanır ve bende memnunum herhangi bir sıkıntı olmadı