aven yumera bizimki de 5 aylikken ciciyi yapiyordu gel gel /bay bay 7 aylikken tam yapiyordu 8.ayinda alkis yapiyor ama tam ses cikartamiyor ellerinden ☺️
Rwerdst yumera 9.aydan beri alkış, sat sat makarayı, tık tık, bay bay, gel gel falan yapıyor. Zamanla güzelleşiyor ilk başta değişik yapıyordu
uzumyerkenboguluyodum yumera 7 aylıktan beri alkış yapıyor gel gel vs baybay çok nadir yapar sar makarayı söylediğimde ellerini sarmaya çalışır şu an 11 aylık bunları yapıyor 😂😂
Nnnaaaa 9 aylıkken alkış yapmaya başladı iki elini birbirine vurup alkış dedim sürekli cici yapmayı öğrendi yine ellerini benim yüzüme getirip cici cici dedim sürekli ara ara yapıyor bırakıyor canı isteyince tekrar yapıyor bay bay henüz yok 😁(5-6 aylıkken başlamıştım bunları yapmaya)
bussyy1710 yumera cici yapmaya 6 aylıkken falan başladı şuan 8 ay 6 günlük gel gel alkış yapıyor ama canı isteyince. 1 gün gel gel yapıyorsa 5 gün yapmıyor. Sevinince falan alkış yapıyor ama ben alkııış deyince yapmıyor mesela. Normal mi bilemiyorum