yamaniskom Ay kızlar sizde de oluyo mu özellikle geceleri boşta kalınca yada canınız sıkkınken alışveriş yapmak 😅 durduk yere kendimi masrafa soktum şuan ama bi keyfim yerine gelmedi de değil😂
Elmsnghn yamaniskom genelde o periler eşime uyuz olduğumda gelir. Asla kendimi tutamam 🤣🤣🤣 cunku her kavgada eşimin bir numaralı lafi istediğin her şeyi alıyorsun ben bisi diyor muyum olur. Bende o lafina laik olmaya çalışırım 🤣🤣
DevosMom yamaniskom alışveriş perileri benden hiç gitmiyor maalesef. Özellikle şuan hepsiburadada indirim dönemi…
yamaniskom Elmsnghn şuan benim durumumda aynı eşime sinir oldum ve bunun sinirini alışveriş yaparak çıkardım bi güzelde rahatladım😂😂
yamaniskom 3kedili2bebekli favori mekanım orası birde temu çıktı yeni oraya bakıyorum ama alışveriş yapılmaz artık oradan😂
3kedili2bebekli yamaniskom temuya ben vakit bulamadan şartlar degismis bu konu beni üzdü baya aliekspressten devam 😂
yamaniskom DevosMom az önce instada reklam çıktı diye makyaj süngeri aldım bi anlık gelişti herşey😂😂 ama napim yanında 1 tanede hediye gönderiyolar kayıtsız kalamadım 🙊🙊
DevosMom yamaniskom jdjdjd bahane ararken ben 😂😂 dün zilyon tane deterjan, tuvalet kağıdı, havlu kağıt, yumuşatıcı vb bir sürü şey aldım eve. Hepside yarın kapında diyeydi. Bugün kargocu abi geldi daha yok muydu ya alacağın ekleseydin ya sepete niye elini korkak alıştırdın diyo 😂😂 kanka olduk adamla sürekli geldiğinden
Birdunyabircennetannesi yamaniskom Favorilere ekliyorum alırım diye Sonra almaya kalkıyorum bir bakmışım ürün bitmiş 😅 Bu döngü bende hep böyle bacım😅
yamaniskom Birdunyabircennetannesi ahahah yalnız değilsin bacım keşke limitsiz bi kartımız olsa yaaa😂
usenmedimyaptimbirvelet yamaniskom harika bir olay. Eşim uyurken yapıyorum. Telefonundan kendime para gönderiyorum keyifle alışveriş yapıyorum. Benim para cepte kalıyor. Sonra vicdan azabı çekip söylüyorum Eşime 😂 benim bugün ki hasılat CeraVe yüz temizleyici 6lı kahve tepsisi Siz ne aldınız😂😂😂
yamaniskom usenmedimyaptimbirvelet yalnız yaptıktan sonra söylemeniz harika yinede😂😂 gorkitonun makyaj süngerini aldım az önce 1 tane de yanında hediye gönderiyolar birde 50tl indirim kuponu verdiler miss gibi sanki bedavaya almışım😂
DevosMom usenmedimyaptimbirvelet 4 tane perwol 3 litrelik,16 lı 3 ayrı paket havlu kağıt, 1 paket tuvalet kağıdı, solonun şu rulo bezi, vernel, yumoş, urbanın saç şekillendiricileri, araba için koltuk arkası organizer, çocuğa ıslak mendil…. Jdkskdjdjd
peri001 yamaniskom gece gece beni de batırdınız çarktan 25 tl verdiler serum aldım süngerde hediye oldu 216 tl ye geldi teşekkür ederim durduk yere infulunce oldum 🤣🤣
yamaniskom DevosMom bahanem çok geçerdi değil mi ama🙊🙊 kendimi kandırma seviyem shshs bizim kargocuda abla evde misin diye arıyo 😂😂