AliEren21 Arkadaşlar bebeğimin geçen ay kilo alımı azdı doktorumuzun tavsiyesiyle 2 çeşit devam sütü aldık fakat içmiyor sevmedi verebileceğim kimse yok etrafta yazıktır kutusuna 90₺ ödedik ne yapayım sizce?
Dasdili AliEren21 ek gıdaya geçtiyse kahvaltısına koyabilirsin. Balkabaklı muhallebi vs devam sütlü tarifler var. Yoğurt da mayalayabiliyor galiba. Açıldıktan sonra 1 ay süresi var mamaların, bilirsiniz 🌸
ElmaliTurtamm AliEren21 aynen bende devam sütü ayriyetyen mama aldım benimkide bi türlü sewmedi öylece duruyo arada veriyom oda zar zor
isilseyitoglu canım devam sütünü bebeğin çorbasına meyvesine koyabilirsin, ben mesela aptamilden muhallebi yapıyorum, yoğurt mayalıyorum, senin devam sütün hangisi
AliEren21 isilseyitoglu muhallebi nasıl yapıyorsunuz yazabilir misiniz yoğurt için ölçü nasıl olmalı onu da yazarsanız size zahmet
hanifedog aptamili bebekler severler aslında ama biraz alıştırmak için sabretmek gerekiyor. biberonla istemeyebiliyor bazı bebekler kaşıkla rahat içiyor. eğer ek gıda dönemindeyse içine pekmez meyve suyu filan da ekleyebilirsiniz ya da çorbalarına toz olarak koyabilirsiniz.
aylindeniz Ulkeerr ilkadımlarım sitesine girin orada aptamille tarifler var ayrıca uzmanlarına soru sorabiliyorsun canım